23 feb. 2020

Fin dag vid tjärnet

Vi åkte ut i ett blåsigt väder men med mycket sol så det kändes bra.
Framme vid tjärnet var det tuff vind o det var ganska kallt i vinden men vi spinnfiskade på. Efter ett tag så skulle vi byta plats och jag tog ett sista kast då högg det en pigg regnbåge kul...

Men vi bytte plats lite senare och där var det mer vind men där brukar det hugga mer. Det var kul för Carra som fick drilla 2 gånger och hon njöt för fullt men fikat fick vi ta bakom en kulle i lä.

Nu kom solen fram som hade varit borta ett tag o det kändes bättre för tempen hade sjunkit ner mot någon plus grad. Vi fortsatte runt tjärnet och vid ena stället så hade Carra 3 kontakter till och jag fick bara kroka av o återsätta fisken. Vi njöt nu eftersom vinden avtog helt o solen värmde gött i ansiktet det enda som var synd det var att veden till korvgrillningen var kvar i bilen som var på andra sidan tjärnen. Vi gick tillbaka när magen ville ha mat och åkte till ett vindskydd för att grilla och där lyckades jag få några fiskar och kul var att en var röding. Carra avslutade dagen med en fisk till innan vi mycket nöjda med dagen kunde åka hemåt.