6 sep. 2020

Sara var bäst

 Idag åkte jag o Carra upp för att testa regnbågen med följde även Sara. Sara hade aldrig spinnfiskat så här så det var en bra dag för prova lyckan. Det var regn o åska i luften men vi låg i kanten på dessa oväder och fick inte en droppe på oss..

I början var det trögt o inga vak Heller så de stod säkert på djupet o tryckte. Sara tränade med kasten och efter nån timme så sa hon " det händer något här " !!!!!!!!!!

Upp i ytan vältrade en fin fisk och jag sa till Sara att veva hela tiden och hon körde hårt med den ända in i håven. Lyckan var total där låg en fin fisk på 2 kg 

Efter några kort så körde vi på igen o Carra o jag ville oxå känna på fisk men de var tröga så vi bytte plats och där verkade det va lugn oxå. Efter ett tag provade Sara mitt spö och det tog inte lång tid förrän hon skrek att nu ä det fisk igen. Denna fisk kämpade bra och ville inte in mot land men hon var tuff o körde på bra. Tyvärr så släppte den bara nån meter innan håven. Nu var det faktiskt lite vak och vi kastade ivrigt med åskmuller bakom oss. Så vi bestämde oss att åka hemåt mycket nöjda med Saras första regnbåge.